Halloweenkleding

Halloween is een feestdag die vanuit Engeland en Amerika is over gewaaid naar ook Nederland. Met Halloween op 31 Oktober verkleden kinderen zich en bellen zodra het donker wordt aan bij huizen die versierd zijn. Zodra er open gedaan wordt roepen ze trick or treat. Trick betekent slachtoffer worden van een plagerijtje of iets lekker krijgen zoals snoep en dit is treat. De jonge kinderen krijgen dan ook meestal de treat en komen thuis met een volle zak snoep. Ook door volwassen wordt dit feest groots gevierd naast het meelopen met de kinderen gaan volwassen ook verkleed naar Halloween feesten. Denk hierbij aan clubfeesten met een bepaald thema.

 

Ook in Nederland wordt Halloween steeds populairder en worden er steeds meer Halloween feesten georganiseerd. Zo heb je speciale zombie walks, pretparken die omgetoverd worden tot echte Halloween parken en diverse clubs en kroegen met een halloween thema. Maar ook thuis organiseren steeds meer mensen een Halloween thema feestje!

 

Voor z’n geweldig feest heb je natuurlijk halloween kostuums nodig! Bij SA Wear Feestkleding vindt je een ruim aanbod aan Halloween kleding waar je mensen mee de stuipen op het lijf jaagt! We bieden de leukste halloween kleding voor dames en heren maar ook halloween accessoires. Naast een geweldig halloween kostuum maken bloederige make-up, nep wonden en lenzen jouw griezelige look helemaal af! Kom maar op met die trick or treat!

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 4-5 werkdagen Dit item verwijderen
Maat
 1. One size
 2. XS
 3. S
 4. S-M
 5. M
 6. Meer
Prijs
 1. 2
  90
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. 4-5 werkdagen
 3. Tijdelijk niet leverbaar